Festivali i Parë Rinor Shqiptar “Tradita”

Festivali i Parë Rinor Shqiptar “Tradita” Shoqata Kraja me seli ne New York e mbylli aktivitetin e saj për vitin 2019 me Festivalin Rinor “Tradita” Ky festival, i pari i këti lloji dedikuar fëmive shqiptar ne New York terhoqi vemendjen e shumë bashkombasve tanë në New York si dhe të mediave shqiptare dhe Amerikane. Gjatë…

Details

SHOQATA “KRAJA” MBAN PIKNIKUN VEROR 2019

    SHOQATA “KRAJA” MBAN PIKNIKUN VEROR 2019 Në Parkun Natyror “Craigmeur Recreation Complex” në Green Pond Rd Newfoundland, New Jersey, më  9 Qershor 2019, nën organizimin e Shoqatës “Kraja” u mbajti piknikun veror i komunitetit krajan. Edhe kësaj radhe pikniku u mbajt në të njëjtin park si një vit më parë. Interesimi i pjesmarrësve në…

Details