DITA E FLAMURIT DHE PARADOKSET E KRAJËS

Dr. Ismail Doda: DITA E FLAMURIT DHE PARADOKSET E KRAJËS   Në vazhdën e traditës edhe sivjet në Krajë u organizua Festimi i 28 Nëntorit- Ditës së Flamurit dhe të shtetit shqiptar. Me këtë rast u tha se këto ngjarje dhe data janë të lidhura ndërmjet si mishi me ashtin, si gishti me thua. Sepse…

Details

BOSHATISJA E KRAJËS,

    BOSHATISJA E KRAJËS, DUKURI SHQETËSUESE PËR KRAJËN DHE KRAJANËT Hajrudin S. Muja Ka thënë urtësia popullore, se kur fajson dikë me gishtin tregues, tre gishtat e tjerë i drejtohen vehtes, thënë ndryshe “një faj ti, e tre unë”. Por akuza ndaj tjetrit, disi ‘të qetëson’ më tepër, sepse të lë mundësinë e stagnimit…

Details