Joint Statement from Diaspora of Albanians from Montenegro in the United States

Coalition of Albanian American Organizations from Montenegro 1740 Hone Avenue, New York info@albanianamericancommunity.com +1 (917) 679-9300 May 20, 2021 Dear President Milo Đukanović, President of Parliament Aleksa Bečić, Prime Minister of Montenegro Zdravko Krivokapić, Deputy Prime Minister Dritan Abazovic, Minister of Justice, Human and Minority Rights Vladimir Leposavić, Minister of the Interior Sergej Sekulović, CC:…

Parada Shqiptare New York 2019

Parada Shqiptare New York 2019 Me 8 Qershor 2019 Shoqata Kraja ishte pjesë e organizatave Shqiptaro – Amerikane që organizuan Paraden Shqiptare në New York City nën patronazhin e Albanian Roots- Rrënjet Shqiptare. Kjo paradë ju dedikua Çamërisë dhe popullit çam në 75 vjetorin e masakrave greke kundër popullsisë autoktone shqiptare në Çamëri. Kësaj here…

Shoqata “Kraja” në New York shpërndan bursa për studentët nga Kraja

                    Shoqata “Kraja” në New York shpërndan bursa                                       për studentët nga Kraja Një vend jashtëzakonisht të rëndësishëm në programet dhe ndihmat që ofron Shoqata “Kraja” në New York, komunitetit të përfaqëson, padyshim se një vend të rëndësishëm zë edhe mbështetja e të rinjve për shkollim, gjegjësish nga treva e Krajës. Udhëheqësia e Shoqatës…