16X9

SHOQATA ATDHETARE “KRAJA” – NEW YORK

Kumtesë për opinion – Reagim Shoqata Atdhetare “Kraja” me seli në New York si dhe dega e saj në Krajë, me rastin e festës së gështenjave e cila do të mbahet ditën e shtunen, datë: 19.11.2016, në qendër të Krajës, në Ostros, reagon ashpër ndaj këtij manifestimi në këtë trevë, nga arsyeja se trevës tonë…