Festivali i Parë Rinor Shqiptar “Tradita”

Festivali i Parë Rinor Shqiptar “Tradita” Shoqata Kraja me seli ne New York e mbylli aktivitetin e saj për vitin 2019 me Festivalin Rinor “Tradita” Ky festival, i pari i këti lloji dedikuar fëmive shqiptar ne New York terhoqi vemendjen e shumë bashkombasve tanë në New York si dhe të mediave shqiptare dhe Amerikane. Gjatë…