KRAJA, NDËRMJET LIQENIT TË SHKODRËS DHE DETIT ADRIATIK

KRAJA, NDËRMJET LIQENIT TË SHKODRËS DHE DETIT ADRIATIK Hajredin Muja Kraja, një trevë shqiptare e Malësisë së Mbishkodrës, shtrihet nga Taraboshi, përgjatë bregut jug-prendimorë të Liqenit të Shkodrës, dhe shpateve verilindore të kurorës së Maleve të Rumisë (1.959m), Malit të Gjanë (1.323m) e Shëngëllisë, nga Cermnica e deri në Shirokë. Në aspektin më të ri…