BOSHATISJA E KRAJËS,

    BOSHATISJA E KRAJËS, DUKURI SHQETËSUESE PËR KRAJËN DHE KRAJANËT Hajrudin S. Muja Ka thënë urtësia popullore, se kur fajson dikë me gishtin tregues, tre gishtat e tjerë i drejtohen vehtes, thënë ndryshe “një faj ti, e tre unë”. Por akuza ndaj tjetrit, disi ‘të qetëson’ më tepër, sepse të lë mundësinë e stagnimit…